KiV Inside Outside

Genieten van sculpturen omlijst door een uniek decor!

Naast de bekende binnenexpositie (KiV Inside, 7 maart tm 22 maart 2020), zal er wederom gelijktijdig en aansluitend ook een nieuwe buitenexpositie (KiV Outside) worden georganiseerd.

KiV Outside 2020 is een verrassende beeldenexpositie die zaterdag 7 maart 2020 van start gaat en doorloopt tot de volgende editie van KIV en plaatsvindt in het schitterende decor van landgoed Château St. Gerlach.

KiV Inside is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden doordat Stichting KiV sinds 13 opeenvolgende jaren in maart het kunstevenement Kunst in Valkenburg in de schatkamers van de Gerlachuskerk organiseert. Een uitbreiding van de samenwerking met Camille Oostwegel Château Hotels & -Restaurants resulteerde enkele jaren geleden in het organiseren van een beeldententoonstelling in de tuinen en park van Château St. Gerlach. KiV Outside is in tegenstelling tot KiV Inside gratis te bezichtigen. Verspreidt over het landgoed kunnen de bezoekers de sculpturen uit verschillende materialen (hout, steen, kunststof, cortenstaal, roestvrijstaal, terra cotta, etc.) van diverse kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.

KiV Outside 2020 wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van KiV: Giardino Galerie & Beeldentuin en Marx en Marx Limburgse kunst in samenwerking met Château St. Gerlach.

Voor een mooie sfeerimpressie van KIV, klik op deze link

Meer info: www.kunstinvalkenburg.nl

KiV Inside Outside 1
KiV Inside Outside 2
KiV Inside Outside 3
KiV Inside Outside 4